Sådan sparer du penge på blækpatroner

I dag er det faktisk rigtig dyrt at have en printer kørende, og vi kan hjælpe dig med at spare mange penge hver dag. Vi er i printerblæk branche siden 1997, og vi ved bedst om hvordan man sparer penge på blækpatroner. Det er derfor vi hedder TrykSpar.dk

Først og fremmest skal du vide at vi viser og sammenligner priser på  Danmarks billigste kompatible blækpatroner, refill patroner og CIS blæksystemer i topkvalitet!

Vores motto er:
“Andre siger det bare, men vi ER Danmarks billigst med prisgaranti”, fordi vi præsenterer de bedste og billigste blæk og toner forhandlere, og viser/ sammenligner deres priser i faktisk realtid!

Vores bedste alternativer til mega spar på blæk er:

1) Kompatible blækpatroner
2) Refill patroner
3) CIS blæksystem (Continuous Ink Supply Systems)

Hvad er kompatible blækpatroner?

Kompatible blækpatroner eller såkaldt uoriginale blækpatroner, er almindelige printerpatroner bare fremstillet af en anden producent end originale blækpatroner. De indeholder som regel mere blæk end originale patroner og er meget billigere hos os. Vi har Danmarks billigste kompatible blækpatroner. Det er løsning.

Denne løsning er god til brugere som gerne vil spare penge på blæk, og gider ikke fylde patroner eller bruger ikke printeren så meget.

Kompatible blækpatroner til Canon, kompatible blækpatroner til Epson, kompatible blækpatroner til HP, kompatible blækpatroner til Lexmark, kompatible blækpatroner til Brother, kompatible blækpatroner til Xerox, kompatible blækpatroner til Olivetti, kompatible blækpatroner til Dell, kompatible blækpatroner til Samsung

Hvad er en refill patron?

Refill patroner er en erstatning til kompatible blækpatroner og de dyre originale blækpatroner. Når en printerpatron er tom skal der jo købes en ny, og det er en dyr affære da blækpatroner er meget dyre og de indeholder ikke så meget blæk. Det bliver til en stor økonomisk belastning.

I modsætning til de standarder blækpatroner som kasseres når de er tomme, refill patroner er specielt designet til genbrug, og de kan genfyldes igen og igen med vores viste billige refill blæk og du sparer mange penge i drift. Patronerne er gennemsigtige og er udstyret med gummi prop som tages af. Der påfylder du blæk, lukker den og fortsætter med at printe. Der kan også være en ekstra gummi prop til luft hul. Den skal fjernes og forblive åbent, da der skal komme luft ind i patronen når man bruger blæk, så der ikke dannes undertryk.

De kan også være udstyret med auto reset chip, afhængig af patron/ printertypen. Autoresæt chips nulstilles normalt automatisk, eller ved at klikke på en resæt knap.

Hvem kan bruge refill patroner?

Enhver som har en printer kan bruge refill patroner med en stor fordel. Det kan være private kunder, eller diverse firmaer, virksomheder, skoler og andre institutioner. Enhver vil gerne spare penge uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Desuden kan refill patroner indeholde mere blæk i forhold til klassiske kompatible eller originale blækpatroner. Altså, så snart du køber sættet sparer du penge, både i starten og senere i driften. Du smider den ikke væk. Du gemmer den og bruger igen og igen, og sparer endnu mere når du genfylder den med vores kvalitets og billig løst refill blæk i flaske.

De findes her:
Refill patroner til Canon, refill patroner til Epson, refill patroner til HP, refill patroner til Brother

Hvad er CIS Blæksystem?

CIS blæksystem (Continuous Ink Supply Systems), også såkaldt CISS System, Scorpio Inking System eller kontinuerligt blæk forsyningssystem.
Det er et helt automatisk blæksystem som er sammensat af en ekstern blæktank som er forbundet med specielle CIS patroner med en båndslange, og forsyner blækpatroner/ printer automatisk med blæk.
Du kan se mere om CIS Systemer her…

CIS Blæksystemer til Canon, CIS Blæksystemer til Epson, CIS Blæksystemer til HP, CIS Blæksystemer til Brother

Hvad er den bedste og billigste løsning: refill patroner CIS blæksystemer eller kompatible blækpatroner?

1. plads (Vinder): CIS Blæksystem
Den kan være lille smule dyrere i anskaffelse men billigst i drift.
Anbefales til brugere som bruger lidt mere blæk eller hver dag.
Det kræver lidt tid til printer installation, til gengæld skal du printe i lang tid inden du påfylder blæktanker.

2. plads: Refill Patroner
Denne løsning er bedst til brugere som anvender printer ofte. I driften koster det samme som CIS blæksystem, da begge to anvender løst refill blæk til genfyldning.
Fordelen med CIS er at det er mere automatisk løsning, og fordelen med refill patroner er at de kan anvendes til flere printer typer, da det er ikke alle printere der egner sig til kontinuerligt blæk forsyningssystem.

3. plads: Kompatible Blækpatroner
Kompatible blækpatroner er velegnede til almindelig forbrug, og til brugere som ikke gider genfylde printerpatroner eller blæktanker.
Der er alligevel penge at spare ved brug af kompatible blækpatroner.

P.S.
I forbindelse med dette emne anbefaler vi at du også læser Hvilken printer skal jeg vælge?

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Sammenlign varer
  • Total (0)
Sammenlign