FAQ

01) Genaral (3)

TrykSpar.dk er moderne gratis prissammenligningsportal, med mange nyttige og unikke brugervenlige funktioner, som ikke er set hos andre lignende prissammenligningsportaler.

Alle priser vist på vores hjemmeside er realtime præcise og opdateret, eftersom de opdateres  både hver 30 minutter af vores prisrobot, og i det øjeblik når en bruger indlæsser/ åbner et produkt side.
Der er bl.a. mulighed for brugere at oprette gratis prisfald alarm, og så snart et produkt pris falder, bliver det automatisk sendt en e-mail advisering om det til brugeren, som er tilmeldt til det.

Moderne og brugervenlige udseende giver til besøgende en god oplevelse, og fantastisk overblik over produkter, priser, prisudvikling… osv.

TrykSpar.dk sælger ikke nogen af de tilbud vi viser.

Vi er simpelthen en søgemaskine, hvilket betyder, at vi søger andre tilbud sider, for at finde dig de bedste tilbud. Når du finder et tilbud, du så på TrykSpar.dk, vi faktisk videresender dig til det enkelte tilbud websted, hvor du ender med at købe handlen. Det er meget lig Google.com

Category: 01) Genaral

Ja, TrykSpar.dk prissameligning service er helt gratis!

Category: 01) Genaral

Ja, TrykSpar.dk er moderne prissameligningsportal med flere unikke, brugervenlige funktioner, specielt designet til prissammenligning af forbrugsvarer til printere, dvs. blækpatroner, tonere, refill patroner, refill blæk, printerpapir, printere osv.

Category: 01) Genaral

Blækpatroner, refill, osv... (18)

Det er normalt at printeren oplyser om at der ikke anvendes uoriginale printerpatroner (afhængig af printer mærke og type), især hvis man anvender første gang kompatible blækpatroner eller refill patroner.
Du skal bare acceptere og ignorere alle de beskeder og evt. “advarsler”, og så printe videre.

Tips:
Bruge dem alle sammen af samme slags, og bland dem ikke med andre typer patroner, eller fra en anden producent.
Nogle gange bliver printere forvirrede hvis man blander patronerne fra forskellige producenter.
Prøv venligst med at tage patronerne ud af printeren, og tag ledningen ud af væggen i 10-15 minutter og så tænd den igen!
Og så genplacer patronerne i den, og prøv. Du kan evt. gentage processen et par gange hvis det ikke hjælper.
Nogle gange bliver printere forvirrede, så det her hjælper ofte.

Blækpatroner kan sagtens udtørre, hvis man ikke printer i en periode. Resterne af blæk på printerhovedet kan størkne, og dermed lukke printerdyser. Det er bedst at printe noget ud et par gange om ugen.

Enhver printer har i softwaren funktion til printerhoved rensning, som kan køres evt. et par gange hvis dine blækpatroner er udtørret, og hvis der ikke kommer blæk ud af printerpatronerne, eller hvis den printer med hvide streger.

Hvis det ikke hjælper kan man med stor fordel anvende rensevæske til printerhoved og blækpatroner.

Det er altid godt at have den ved siden af en printer!

Det er altid bedst at påfylde sin patron inden den løber helt tør eller påfylde den umiddelbart efter den er løbet tør. Ellers kan den smule af resterende blæk der er i patronen tørre ud og blokere for gennemløb i dysserne i printhovedet.
Forsøg ikke at printe med en tom patron, dette kan brænde printhovedet af. Printhovedet opvarmer blækket når det skriver og blækket fungerer afkølende som olien i en motor. Forsøg på print uden printerblæk i patronen vil overophede printhovedet der brænder af og kan ikke reddes.

Der er under påfyldningen sket en forurening af farverne. Det sker typisk hvis man fylder blækket på for hurtigt, således at der kommer dråber af en farve ud af printdyserne der så trækker op i en gennem dyserne til den anden farve.

Problemet løses ved at printer store flader af den forurenede farve, indtil farven igen bliver klar. Man kan evt. lave store firkanter i et grafik program og printe dem ud. Du kan bruge vores Primer Sider til det.

Man skal altid håndtere sin blækpatron med største forsigtighed. Rør ikke printhovedet med hænderne. Når patronen er taget ud af printeren vil blækket hurtigt tørre ud og blokere for gennemløb i dyserne.
Man kan ikke få en god udskrift med en printerpatron hvor printhovedets dyser er blokeret, heller ikke efter den er blevet påfyldt. Den bedste måde at påfylde patronen på er ved at gøre det inden den løber tør. Hvis man skal gemme patronen i en længere tid skal den holdes fugtig, dette gøres ved at pakke den ind i en fugtig klud og gemme den væk i en lufttæt pose.

Du kan påfylde dine patroner indtil de bliver slidt op. Der er ingen entydigt svar på spørgsmålet fordi det varierer fra patron til patron. Man kan typisk genbruge sine patroner op til 1-10 gange, men det afhænger af patronens tilstand.

Generalt kan man sige at de patroner der har monteret printerdyser, fx Lexmark og HP kan reffiles 1-5 gange. Herefter skriver de ganske enkelt for upræcist, idet dyserne slides.
Husk på, de kun er fabrikeret til engangsbrug.

Anderledes forholder det sig med de patroner der reelt kun er blækbeholdere, fx Epson og de fleste Canon patroner. Disse patroner indeholder kun en svamp, som kan fyldes 5-10 gange. Man vil dog opleve at mængden af blæk, der kan påfyldes, bliver mindre med tiden, af den grund at der altid vil aflejres og størkne blæk i hjørnerne.

Der findes SPECIAL refill blækpatroner uden svamp i, som kan genfyldes ubegrænset.

En tommelfinger regel er 1 minut pr. farve. Det er vigtigt at det sker langsomt, for at undgå skum i printerpatronen.

At påfylde sin blækpatron betyder at man fylder nyt refillblæk på sin printerpatron, når den er tom. Fordelene er store ikke mindst de økonomiske, os så sparer man jo miljøet.

Rensevæske til printerhoved genskaber en udskrivnings kvalitet i top. Sæt patronen ind i et glas med ca. 3ml rensevæske. Afvent 5-10 minutter, tør printhovedet af med en blød klud og sæt den i printeren igen. Rens printerhovedet som beskrevet i printer manualen. Hvis dette ikke virkede kan ovenstående forsøges endnu 2-3 gange. Hvis printhovedet er ødelagt kan det ikke reddes og så må du købe en ny patron og påfylde den inden den løber helt tør igen.

Læs også mere her…

Check om patronen er tom og hvis den er så påfyld den. Hvis patronen er tørret ud så se på svaret til “Hvad gør man når ens printhoved er blokeret af udtørret blæk?”

Dette problem opstår hvis man fylder for meget blæk i patronen. Man løser problemet ved at sætte printerpatronen på en avis i nogle minutter, så den kan suge det overskydende blæk, sæt derefter blækpatronen i printeren, og begynd at udskrive noget, så man begynder at bruge af blækket.

Boblerne har ingen betydning for udprintningen, men dannes der bobler når man påfylder sine blækpatroner, skal man lade patronen være et stykke tid indtil boblerne er forsvundet.

Et Refill kit er et sæt bestående af nogle blækflasker samt diverse andre ting til brug for at fylde nyt refill blæk på sine tomme blækpatroner. Sættet indeholder alt hvad der skal bruges for at det skal lykkedes uden nogle problemer og beskidte hænder. Fordelene er store ikke mindst de økonomiske, og så sparer man jo miljøet.

Remanufactured-genfyldt blækpatron/ toner= original eller uoriginal brugt blækpatron/ toner som er renset genfyldt og testet.

Kompatibel blæk-tonerpatron= fabriksny uoriginal fabriksny blækpatron/ toner.

JA, kvaliteten på blækket gør hele forskellen. Printhovedet på din blækpatron kan enten udtørre eller blive ødelagt af printerblæk, der ikke overholder printer fabrikantens specifikationer.
Vores blæk er alle sammensat og testet under strenge laboratorie forhold, for hele tiden at sikre den højeste kvalitet. Ved brug af vores blæk er du garanteret mindst lige så gode udskrifter som med den originale blæk.

Du genfylder både dine originale patroner og SPECIAL refill blækpatroner. Der er mange fordele med SPECIAL refill patroner. Det bedste er at sørge for der altid er blæk i patronen, på denne måde undgår man de fleste problemer.

Cyan, Magenta og Yellow er de Engelske betegnelser for de 3 grundfarver Blå, Rød og Gul + 2 fotofarver.
Cyan = Blå
Magenta = Rød
Yellow = Gul
Photo Cyan (foto cyan) = Lys cyan
Photo Magenta (foto magenta) = Lys magenta

Der kan komme nogle dråber ud af blækpatronerne når man fjerner clip i bunden af patronen, eller forsegling i toppen af patronen og det er normalt.

Man løser problemet ved at sætte printerpatronen på en avis i nogle minutter, så den kan suge det overskydende blæk. Når det stopper med at lække, sæt printerpatronen i printeren og begynd at udskrive noget, så man begynder at bruge af blækket.

KagePrint (1)

Ja! Det hele kan spises. Vores kageprint er i topkvalitet og lavet på spiselig rispapir (wafer papir) eller sukkerpapir, og frugtfarver til print . Du kan bruge den som en dekoration på en lagkage, kagemand, chokolade, bradepandekage… osv.

Category: KagePrint
TrykSpar.dk
Logo
Sammenlign varer
  • Total (0)
Sammenlign