Om TrykSpar.dk

TrykSpar.dk var oprindeligt velkendt og succesfuld Dansk webshop, med 20 års erfaring med diverse forbrugsvarer til printere såsom blækpatroner ( printerpatroner ), tonerpatroner til laser printere, samt diverse specielle relevante produkter, fremstillet med formål til maksimal opsparing på ellers meget dyre printerpatroner og laser tonere.

Vi var kendte for billige blækpatroner i topkvalitet, og nu konverterer vores mangeårige erfaring i branchen til prissameligning portal, hvor vi finder Danmarks førende blæk leverandører, og sammenligner deres priser på printerpatroner, printere samt diverse forbrugsvarer til printere.

TrykSpar.dk er moderne gratis prissammenligningsportal, med mange nyttige og unikke brugervenlige funktioner, som ikke er set hos andre lignende prissammenligningsportaler.

Alle priser vist på vores hjemmeside er realtime præcise og opdateret, eftersom de opdateres  både hver 30 minutter af vores prisrobot, og i det øjeblik når en bruger indlæsser/ åbner et produkt side.
Der er bl.a. mulighed for brugere at oprette gratis prisfald alarm, og så snart et produkt pris falder, bliver det automatisk sendt en e-mail advisering om det til brugeren, som er tilmeldt til det.

Moderne og brugervenlige udseende giver til besøgende en god oplevelse, og fantastisk overblik over produkter, priser, prisudvikling… osv.

TrykSpar.dk sælger ikke nogen af de tilbud vi viser.

Vi er simpelthen en søgemaskine, hvilket betyder, at vi søger andre tilbud sider, for at finde dig de bedste tilbud. Når du finder et tilbud, du så på TrykSpar.dk , vi faktisk videresender dig til det enkelte tilbud websted, hvor du ender med at købe handlen. Det er meget lig Google.com

TrykSpar.dk
Logo
Sammenlign varer
  • Total (0)
Sammenlign