Hvilken printer skal jeg vælge?

Der er mange kunder som stiller sig spørgsmål “hvilken printer skal jeg vælge?”.

Der findes mange printere på markedet fra Canon, HP, Epson, Brother, Lexmark, Dell… osv., og der kommer konstant nye printer typer på markedet, både almindelige printere, multimaskiner (alt-i-én maskine), blæk og laser printere.

Det kan være meget forvirrende til mange som gerne vi købe en ny printer.

Hvilken printer skal jeg vælge?

Som de første afhænger det af købers behov! Blækprintere er mest udbredt og populær, både mellem almindelige brugere og mere krævende brugere.

I dag kan man finde mange billige printere og multimaskiner, men når man skal udskifte blækpatroner bliver det en dyr affære! Mange brugere vælger så at købe en ny printer.

Tips:

Vælg den printer som teknisk set opfylder din behov og anvender billige blækpatroner! Billige blækpatroner er som regel blækpatroner med separate blæktanker og uden printerhovedet på, dvs. printerhovedet skal være integreret i selve printeren.

Når du løber tør for en farve udskifter du bare den farve som skal erstattes. Nogle patroner har integreret printerhovedet og alle farver findes i en patron. Så snart den er løbet tør for en farve, er patronen ubrugelig og skal kasserers, selvom der er blæk tilbage i andre blækkamre. Disse patroner er også meget dyre i anskaffelse og i drift.

Vi anbefaler ikke printere med den slags printerpatroner!

Tjek vores printer sammenligning priser side, og der kan du finde mange printer forhandlere til diverse printer producenter. Find relevante printere og tjek deres specifikationer samt hvilke blækpatroner de bruger. På vores hjemmeside i kataloget find prissammenligning til printerpatroner, eller ved at bruge “søg” funktionen (indtast relevant printermærke), tjek alle de relevante billige printerpatroner og prisen på dem, til printer du er interesseret i. Tjek også prissammenligning på refill patroner, prissammenligning på CIS Blæksystem til den printer/ farvepatron, da mange kunder vælger en af de alternative løsninger, da det er endnu billigere ved at genfylde blækpatroner med vores forhandles kvalitets og billig refill blæk, og vores alternative refill systemer er meget nemme til at bruge igen og igen.

Hvis du følger ovenstående råd, kan du værre sikker på, at du har anskaffet en printermaskine som er billig i drift!

P.S.
I forbindelse med dette emne anbefaler vi at du også læser Sådan sparer du penge på blækpatroner

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Sammenlign varer
  • Total (0)
Sammenlign