Gratis blækpatroner

Gratis blækpatroner… Virkelig?

Man kan finde nogle web butikker hvor de tilbyder gratis printerpatroner.
Det virker selvfølgelig tiltrækende, men vi kalder det falsk gratis patron. Der findes faktisk ikke noget gratis i dag, og blækpatroner er ikke undtagelse.

Hvad er så meningen med gratis printerpatroner?

Hvis man skal få en gratis eller betalings fri printerpatron, skal man enten bestille en stor mængde af patroner, eller en ikke så stor mængde farvepatroner, men så er de til gengæld meget dyre!

Den billigere udgave med stor mængde ser sådan ud, f.eks. 25+1, dvs. du skal bestille et sæt med 25 stk. blækpatroner så du kunne få 1 stk. gratis!

Når du kalkulerer med alle de ovenstående optioner, hos nogle blækpatron forhandlere får du altid de billigste blækpatroner og bedste løsning, selvom de ikke anvender de “gratis patron tricks”.

Du finder meget nemt ud af det på følgende måde:
Noter total pris på alle de patroner (25+1 dvs. 26 stk.), og divider med antallet af farvepatroner som du får, og der har du stykprisen.

Nå man sammenligner det stykpris med nogle andres forhandles stykpris per patron, indser man at vores patroner er billigere, og plus at du ikke behøver købe i så stor mængde. Du vælger bare mængden der passer dig bedst, og du kan på den måde altid have friske patroner, uden behov om at købe en bunk af patroner som du måske ikke når at bruge inden udløbsdatoen.

Så de “gratis blækpatroner” er alligevel dyrere løsning!

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

twenty − fourteen =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Søg
Generic filters
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Sammenlign varer
  • Total (0)
Sammenlign