FAQ

01) Genaral (3)

TrykSpar.dk er moderne gratis prissammenligningsportal, med mange nyttige og unikke brugervenlige funktioner, som ikke er set hos andre lignende prissammenligningsportaler.

Alle priser vist på vores hjemmeside er realtime præcise og opdateret, eftersom de opdateres  både hver 30 minutter af vores prisrobot, og i det øjeblik når en bruger indlæsser/ åbner et produkt side.
Der er bl.a. mulighed for brugere at oprette gratis prisfald alarm, og så snart et produkt pris falder, bliver det automatisk sendt en e-mail advisering om det til brugeren, som er tilmeldt til det.

Moderne og brugervenlige udseende giver til besøgende en god oplevelse, og fantastisk overblik over produkter, priser, prisudvikling… osv.

TrykSpar.dk sælger ikke nogen af de tilbud vi viser.

Vi er simpelthen en søgemaskine, hvilket betyder, at vi søger andre tilbud sider, for at finde dig de bedste tilbud. Når du finder et tilbud, du så på TrykSpar.dk, vi faktisk videresender dig til det enkelte tilbud websted, hvor du ender med at købe handlen. Det er meget lig Google.com

Category: 01) Genaral

Ja, TrykSpar.dk prissameligning service er helt gratis!

Category: 01) Genaral

Ja, TrykSpar.dk er moderne prissameligningsportal med flere unikke, brugervenlige funktioner, specielt designet til prissammenligning af forbrugsvarer til printere, dvs. blækpatroner, tonere, refill patroner, refill blæk, printerpapir, printere osv.

Category: 01) Genaral

Load More

Søg
Generic filters
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Sammenlign varer
  • Total (0)
Sammenlign