KagePrint og SukkerPrint Kit

Tilføj til ønskelisteTilføjet til ønskelisteFjernet fra ønskeliste 0
Tilføj til sammenligning
Opret Gratis Prisfald Alarm!
×
Underret mig, når prisen falder
Opret Prisfald Alarm for Produkt: Edible Printer Kit-Canon MG5750, Refillable Cartridges, Ink, 50 Wafer & 25 Icing - £129.99
Tjek alle priser
Sidst opdateret den 12. august 2020 22:13
KagePrint og SukkerPrint Kit
KagePrint og SukkerPrint Kit

1.077,46 DKK

Beskrivelse

Start kit/ sæt til enhver som gerne vil, starte med at printe selv egne kageprint og sukkerprint.
Dette A4-spiselige printersæt giver dig alt hvad du har brug for for at begynde at producere spiseligt rispapir og glasurkager. Sættet indeholder MG5750-printeren, et sæt genopfyldelige spiselige blækpatroner, 550 ml spiseligt blæk, sprøjter, 25 ark A4 Decor Paper Plus, 50 ark A4 Wafer-papir og en Signalinkjet instruktionshæfte. Gratis cupcakeskabeloner til brug med Powerpoint eller OpenOffice er inkluderet og sendes til din e-mail-adresse.

Canon MG5750

Har Wi-Fi til nem udskrivning fra din smartphone, tablet eller trådløs enhed. Understøtter AirPrint og Pixma Cloud-udskrivning og kan udskrive op til 4800 x 1200 dpi. Installations-cd, printeropsætningsinstruktioner og strømkabel inkluderet. USB-kabel er ikke inkluderet.

Genopfyldelige patroner (Refill Patroner)

Komplet sæt med XL-kapacitet kompatible genopfyldelige spiselige blækpatroner. Patronerne er udstyret med auto reset chips og er konstrueret med en speciel mikrofiber svamp designet til brug med spiselige blæk. Patronerne nulstilles automatisk til fulde, når de genindsættes i printeren efter påfyldning. Patroner kan genpåfyldes op til 30 gange, men vi anbefaler, at patronerne udskiftes mindst hver 6. måned for at undgå mulig opbygning af forældet blæk i dem. Patroner er en forbrugsgenstand og er dækket af en begrænset 30 dages garanti.

Udskiftningspatroner kan findes here på hjemmesiden, med links til de billigste priser og leverandører.

Medfølgende kassetter: 1 x Stor sort, 1 x Lille sort, 1 x Cyan, 1 x Magenta, 1 x gul. (BGB-570 / CLI-571)

550 ml spiseligt blæk

Sættet inkluderer 550 ml Signalinkjet spiseligt blæk som følger:
250 ml sort, 100 ml cyan, 100 ml magenta og 100 ml gult.
Blækket er fremstillet i Tyskland ved hjælp af kun EFSA (European Food Standards Agency) godkendte ingredienser. Alle trykfarver er mærket med en komplet liste over ingredienser og Best Before date (typisk 10 – 12 måneder). Leveret blæk svarer til 8 sæt spiselige blækpatroner til engangsbrug, hvilket reducerer omkostningen for blæk pr. kopi med ca. 80%. Alle relevante trykfarver er alkohol, GMO og glutenfri og indeholder ingen animalsk produkter. Velegnet til vegetarer og veganere. Der leveres også 4 x 10 ml sprøjter og 10 cm stumpe nåle til påfyldning / påfyldning af patronerne.

Decor Paper Plus (fondantpapir/ sukkerpapir)

Decor Paper Plus er det bedst sælgende spiselige glasur. Decor Paper Plus, der er specielt designet til højopløselig spiselig blækudskrivning, giver fremragende fotokvalitetsresultater. Kan bruges til alle typer topping, inklusive glasur, marsipan, chokolade, pisket fløde og smørcreme. Kan endda bruges på iskager! Neutral i smag distraherer ikke fra kagens smag. Leveres på et plastbæreplade, så det udskrivbare område er lidt mindre end A4. Opbevaringstiden er 24 måneder fra fremstillingsdatoen. Glutenfri og velegnet til vegetarer og veganere. 25 x A4 ark leveret med dette sæt.

Waferpapir (rispapir)

Wafer papir (rispapir) af høj kvalitet, ideel til brug i spiselige printere til tilberedning af cupcake-toppers. Udskrivning på waferpapir er næsten lige så let som at udskrive på almindeligt papir. Waferpapir kan også bages på brød, så det bruges ofte til at personalisere parti-brød samt til kageudlæg, spiselige stedskort og visitkort. Indeholder kun kartoffelstivelse, vand og vegetabilsk olie. Glutenfri og velegnet til vegetarer og veganere. 50 x A4 ark leveret med dette sæt.

 

Prisudvikling

-
Søg
Generic filters
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Sammenlign varer
  • Total (0)
Sammenlign